Rule 1: Always Post the rules
Rule 2: Answer the questions the person who tagged you has written and write 11 new ones
- you can answer ALL questions you see, or just person’s who tagged you
Rule 3: Tag 11 new people and link them to your post
Rule 4: Let them know you’ve tagged them
QUESTIONS I RECEIVED
1:What is your biggest fear?
Ans: Not being able to satisfy my Dad. He does so much for me I just want to see him smile because of me.
2:Who is your favorite family member?
Ans: My brother (?).He's a whore and I like that c:
3:Do you have an OTP?
4:Of course I do! Let me list them down:
4:Is there something you would like to change about your looks?
Ans: Yeah. My hair is too long I want it short plus my nose is weird :s
5:Is there something you would like to change about your personality?
Ans: Yes I'm good with all little children except my own sisters so I would like myself to try being nice to them. (OTL IDK WHY I JUST WROTE THIS)
6:Where do you see yourself in the next ten years?
Ans: Right where I am:In my cousins room,drinking coffee;and tumbling.
7:3 things you would like to recieve in 2013?
Ans: A good O'level result (yes,im a nerd). A new SJ poster for my wall and other kpop merchandise :)
8:Do you study or work?
Ans: Study.
9:Do you have a special talent that some people can do?
Ans:No nothing I can think of (I'm so booorrinngg -_-)
10:Favorite kpop bands?
Ans: A whole lot! Super junior,Super junior,Super Junior and Super Junior! :D
11:Books or Ebooks?
Ans: Books :)
My questions:
1:How many blogs do you follow?
2:How many siblings do you have?
3:If you could change one think in your life,what would it be?
4:Favorite book/movie or both?
5:Song of 2012
6:Someone you would murder if you could?
7:What is your ideal date?
8:Are you depressed?
9:Something weird about yourself.
10: Favorite solo artist?
11: Favorite song?
I tagged: black-amps,magnaeobsessed ,kyusuchkyute,mochiwookie,rananesh,imissimple,sujudaily,sujudorm,skyline-painter,iheart-kyu and kyuhyun :)