alicehasagun wants me to think. It's too hot to even breathe and she wants me to think. alicehasagun, you're a sick bastard. But I answered, yeah, I did.
1. If you could live in one fictional universe from movie, series or whatever you have seen or read, which one would you choose and what role would you play there?
Answer: Marvel universe, member of Shield.
2. We all have our favourite genres in games, literature and movies. We also have those few genres, which we can’t help, but we keep dreaming about and we are ready and willing to jump into that universe if we ever have a chance. Some would love to be victorian alien killers. Others would cry tears of joy, if they could be a part of medieval court intrigue. Or in the world where magic fights wit technology. I personaly would love live in a cyberpunk reality, where humans conquered part of cosmos. And what would you choose?
Answer: World full of magical/mythical/legendary creatures (dragons, phoenixes, shapeshifters, etc.) and (demi)gods. Or just give me a direwolf.
3. If you had totally useless superpower, what it would be?
Answer: Changing the colour of my hair without dyeing it. Oh, and the same thing with my eyes. I always wanted to have purple eyes.
4. Your guilty pleasure activity?
Answer: (¬‿¬) You think I mean the do, DON'T YOU?! YOU'RE SO NASTY, HOW COULD YOU EVEN- yeah, I mean the do.
5. We all are doing this and there is no need to deny it. What line or catchphrase did you insolently steal from a character?
Answer:
6. What is the worst invention in the entire Universe and should be damned and destroyed?
Answer: Mid-season finales. (Yes, I'm looking at you, Jeff Davis and your stupid January idea.)
7. Name game and movie that you just can’t get over with.
Answer: game - of Thrones, movie - Guy Ritchie's Sherlock Holmes.
8. Villains that makes you questioning your morality.
Answer: Supernatural's Crowley, Marvel's Loki, Teen Wolf's Ethan, tumblr's video player.
9. What would you like to do in the future that has no chances to be real and it’s impossibility is a good thing? Go on, dream big, darling.
Answer:
10. And kiss, fuck, marry, because it’s a good question. And dammit, we’re on tumblr! Tom Hiddleston, Karl Urban, Jensen Ackles.
Answer: kiss - Tom, fuck - Karl, marry - Jensen.
11. How fandom destroyed a movie/series for you. For example, you cry in laughter during dead ass serious scene.
Answer: I think it's a common thing among fangirls, but I see sexual innuendos everywhere. In my case it's mostly Supernatural fandom's fault. Damn you, Destiel shippers! Damn you!
My questions:
1. We know that Martin Freeman is made of jam, kittens and rage. Using that scheme (food, animal, emotion), what are you made of?
2. Favourite headcanon.
3. Ship that you will never accept. Gimme reason(s).
4. Your Hogwarts house.
5. Favourite OT3.
6. Favourite brOTP.
7. The most foodgasmic thing you've ever eaten.
8. Beloved fictional character that you want to punch in da face.
9. Advice for your favourite fictional character.
10. Obligatory "kiss, fuck, marry" question: Richard Speight Jr., James McAvoy, Kit Harington?
11.1. For Teen Wolf fans: your favourite male character, female character, human character, werewolf character, ship, quote, episode, actor?
11.2. For non-Teen Wolf fans: choose one of the TV series and gimme your favourite male character, female character, ship, quote, episode, actor?
❤ male: Can't decide between 9th and 10th❤ female: Donna!✖ least favorite: well, I guess Lance was quite despicable...✔ who resembles me: I flatter myself to resemble the Ood ❤ most attractive: Lady Christina de Souza or private Ross❤ three more characters that i like: Martha Jones, Ianto Jones, Riley Vashtee