Okay so it took me ages (both a mix of procrastination and uni) but I FINALLY finished my first bookbind project!
Here is my bound physical copy of the very talented @chiconisroc 's TFE fanfic, Trust Me
As a very amateur bookbinder, each step of this was my first time trying typesetting, sprayed edges, sewing a headband, making bookcloth and making a hardcover (mainly via YT tutorials lol)
The only part of this I'd done before was binding the actual signatures together, so although a little scuffed I had tons of fun binding this and trying all these different techniques!
I also made a dustcover for the book, after being granted permission by @owly-lumi to feature their gorgeous fanart in my bind
Anyways definitely check out Trust Me by @chiconisroc on AO3 and @owly-lumi <3
An Archive of Our Own, a project of the
Organization for Transformative Works
Woo, 10 chapters! : D
Couldn't have done this without everyone's support <3, totally appreciate it : )
Let me know what ya all think : )
Summary
Adam awakens as a fallen angel, a sinner in hell, cast away by the angels who had once claimed to ‘treasure’ him. Thinking there is no way back to heaven, he just wants to drown in resentment and spiral toward self-destruction.
Of course, there is no way Charlie is going to let that happen, even when a powerful enemy is ready to strike soon.
And maybe, just maybe, Hell isn’t such a bummer of a place as he initially thought.
For those who want to read a Philip/Belos redemption story, or a more complex Philip instead of the ‘He was just evil’, then give this story a try by @chiconisroc:
Philip reaction to Silas dating and sleeping with other men will be heartbreaking
Answer: Hahaha, you think so?
2. Plot twist: Philip is himself the actual villain of Was Not The Hero
(Based on the ask where you answered that Elizabeth wasn't the true villain of WITH)
Answer - hahaha, ohhh, I won't say if he is or not : )....
3. Will we get more info about Michael soon in Was Not The Hero?
Answer - Yep, I promise in the next chapter we will see more of him
4. How would your Philip react to people thirsting over him?
Answer - He will be uncomfortable but do his best to act like it doesn't affect him by just giving peeps a bored look, hahaha
5. Would the song “We Will Commit Wolf Murder” by of Montreal fit the fic? For current Philip specifically:)
Answer - I definitely think so : ), very good song pick!
6. Philip would have a heart attack if he saw that nsfw fanart of him doing it with Silas
Answer - Hahaha, he wouldn't but he would be traumatized, hahaha
7. Is Silas a himbo?
Answer - Nope, Silas has become a very intelligent man : )
8. Does your Philip like veggie tales?
Answer - he wouldn't
9. How would your Caleb react to your Philip character development into becoming a better person
Answer - Caleb would become so proud of Philip that he recognizes that he was wrong the whole time and that he's trying his best to help the kids to go back to their homes and families : )
Quick Announcement: I will be writing the next chapter soon , sorry for the super long wait v.v
Now for questions and answers:
How powerful is the Catholic Church in your story
Answer: They are pretty powerful. I don't want to spoil too much but let's say they have many peeps around the world who can use magic by different means : ). Usually though, they don't use such peeps unless they have to like fighting against other magical beings or magical users who are a threat to the world.
2. How would Philip react to his og death and his dragon form in the original series
Answer: He would be shocked that Luz's friends killed him in such a merciless way and would be shocked at himself that he allowed himself to turn himself into a dragon and probably ashamed too.
3. What are the ages for sister Lilian,Luna, and Father Francis?
Answer: Father Francis is about 40, Lilian is 33, Luna is 56
4. Tim I wish you were born a girl fits Philip and Silas relationship
Answer: hahaha, yah :'c
5. Would the Collector and Philip be buddies later on
Answer: They would yeah. in my version, the collector isn't such an innocent child.
6. is Silas and Elizabeth biologically immortal?
Answer: Oh, I can't answer this, spoilers : 3. Some of the answer will be provided in the next chapter though : D
More questions and Answers:
7. Is your Catholic Church similar to the Hellsing organization but more moral
Answer: i never seen Hellsing, but from the little description I found " It's created for the sole purpose of keeping the country save from Supernatural threats" I guess so?
8. Philip will fear the term BDSM if he heard or saw it
Answer: he would be hahaha
9. Can your Philip have the drive to be a Model? I mean he handsome and looks good in dresses and suits.
Answer: He wouldn't honestly, but he for sure would look good in such clothes : )
10. Philip technically slept with a man
Answer: hahaha, he did : D
11. Can Philip swim? If not I could see Silas or Luz trying to teach him to float in water and preventing him from drowning in deep waters
Answer: Philip can't : o, and hahaha, now, a scene of either of those teaching him would be funny : 3
12. Silas would feel bad for Hunter and how Philip used to treat him
Answer: Oh, Silas's reaction will be a scene I'm excited to write , won't say much about it : )
13. Would the Hexsquad and Philip like the song “Red Fraction” by Mell
Answer: I say so, very intense : o
14. I want a Virgin vs Chad meme depicting Philip and Silas with Philip being the Virgin and Silas as the Chad describing how better he is
Answer: LOL, I mean, I would love something like that too hahaha
15. Does your Philip dislike romance?
Answer: He never thinks about it honestly : o, so he has no opinions on it
16. I want some Alexander Baxter and Samuel Hale Yaoi fanart
Answer: Hahaha, even though I don't ship them if peeps want to draw it i say go for it, lolol
A couple of years ago, I came across an interesting idea in a fanfiction. There, the Exorcists were people who suffered during their lifetime from other people. And that's why they were happy to kill sinners during the purges, they could take revenge on all those who bullied others.
What do you think, is this better than the idea that Exorcists were created by angels?
Idk which idea is better, honestly o.o. i chose my route due to plot purposes for my story, hahaha